WolfGirl&BlackPrince_02
WolfGirl&BlackPrince_03WolfGirl&BlackPrince_04WolfGirl&BlackPrince_05

Wolf Girl and Black Prince

Ryuichi Hiroki, Japani

オオカミ少女と黒王子, 2016, 116 min, K-7
JapanFoundation

Lukiolaisen elämä on rankkaa. Jos porukkaan kuulumisen ehdoksi muodostuu poikaystävän olemassaolo, on mielikuvituspoikaystäväkin parempi kuin ei mitään. Mutta miten todistaa seurustelevansa täysin kuvitteellisen henkilön kanssa? Erika ratkaisee asian ottamalla kuvan komeasta nuorukaisesta, joka Erikan kauhuksi ilmestyy rinnakkaisluokalle seuraavana päivänä. Tyttöjen päiväunien kohde Kyoya kuitenkin pelastaa tilanteen suostumalla näyttelemään Erikan poikaystävää – muttei ilmaiseksi. Erika joutuu pelinappulaksi ”Mustan Prinssin” leikkeihin, joissa horisontissa siintänevät vain sydänsurut.

Ayuko Hattan suosittuun mangaan perustuva elokuva on kepeällä musiikilla höystetty tarina nuoresta rakkaudesta ja ympäristön paineista. Päärooleja tulkitsevat hurmaavan söpö Fumi Nikaido Erikana ja Kento Yamazaki tunteitaan vastaan taistelevana Kyoyana.

Leena Eerolainen

Pe 17.3. 16:00 Korjaamo Kulmasali
La 18.3. 16:30 Korjaamo Kulmasali

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Tuotekuvaus

Ohjaus: Ryuichi Hiroki. Käsikirjoitus: Yukiko Manabe. Tuotanto: Shinzo Matsuhashi, Naoaki Kitajima. Kuvaus: Yasushi Hanamura. Pääosissa: Fumi Nikaido, Kento Yamazaki. Kieli: Japani. Bluray. Levitys: Nippon Television Network.