LIPPUINFO

Peruslippu 9€

Sarjakortti (5 lippua) 40€

Vauvakino 7,50€

Nettilipunmyynti alkaa torstaina 2.3.  ja jatkuu festivaalin ajan. Liput yksittäisiin esityksiin voi ostaa elokuvien esittelysivuilta täältä.

Festivaalin aikana lippuja voi ostaa myös esitysteattereista. Lipunmyynti alkaa esitysteattereissa tuntia ennen ensimmäistä esitystä ja loppuu viimeisen samassa teatterissa esitettävän elokuvan alkaessa. Lippuja Helsinki Cine Aasian näytöksiin ei voi ostaa muina Korjaamon tai Orionin aukioloaikoina. Lisäksi perjantaina 17.3. Helsinki Cine Aasian lipunmyynnissä Korjaamolla on tauko klo 10:30-15:00.

Huomaathan, että ostaessasi 5 tai useampia näytöslippuja, saat lippusi edullisemmin hankkimalla ensin sarjakortin.

Sarjakortin ostomahdollisuus aukeaa täältä. Sarjakortti ei ole henkilökohtainen ja sillä voi ostaa useampia lippuja haluamiinsa näytöksiin. Sarjakortilla ei voi ostaa lippuja loppuunmyytyihin näytöksiin.

Verkkokaupan lisäksi sarjakortin voi ostaa myös Helsinki Cine Aasian lipunmyyntipisteistä Korjaamolta tai Orionista. Lipunmyyntipisteistä ostettua sarjakorttia ei kuitenkaan voi käyttää yksittäisten näytöslippujen lunastamiseen verkkokaupassa vaan myös näytösliput on silloin lunastettava lipunmyyntipisteistä.

Helsinki Cine Aasian juhlavuoden kunniaksi kiinalaisen horoskoopin mukaan kukon vuonna syntyneet voivat saada 3€ alennuksen sarjakortin hinnasta ostaessaan sen festivaalin lipunmyyntipisteistä ja todistamalla syntymäaikansa.

Kaikissa elokuvissa on englanninkielinen tekstitys.

PÄIVITYS 10.3.2017: Festivaalin virheen takia ikärajatiedot olivat jääneet ilmoittamatta elokuvien tietojen yhteydessä, mutta nyt ne on lisätty. Jos tilanne vaikuttaa jo ostettuihin lippuihin, niin pyydämme ottamaan yhteyttä osoitteeseen staff@helsinkicineaasia.fi asian selvittämiseksi.